-HEADLINE-
BBM Me
Join This Site
XkresssX Technology Is Valid HTML5
  • Keep Strong And Fight Back
  • Gia48

Popular Post

Posted by : Gia primana December 22, 2014

versi sunda,,, emm,, mangga bilih aya nu te acan gaduh MP3 JKT48 BNT anu clean na,,
tiasa di di comot dihandap,, mu  te tiasa bebeja ka admin,,
cik gera didieu nu sok noongan blog simkuring,,, aya nu gaduh no telepon teteh naomi teu ??
mun aya bejaan admin,,
kamari anyar keneh di DC ku si naomi,,

nu ges apal cicing ntong ganeng,,,
oh nya,,, nyir, kalah poho ark posting mah,,
kalem MP3 BNT nya Clean semua tinggal comot di GD
 Google drive partisi folder
Comot Here !!!

Kalem,,
Miror Link,,
Cobian Download !!! 

{ 4 komentar... read them below or Comment }

  1. teu bisa geuningan didownload. malah kabawa ka email kuring

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. di copy filenya dulu gan, biar bebas akses limit download,,
      copy link GD, save ke akun GD agan...

      Delete